uitvaart_bloemist_rouwstuk.jpg

Afscheidsbloemen / rouwwerk

Bloemen vormen vaak een belangrijk onderdeel van de uitvaart. Ze symboliseren het karakter van de overledene. Fleurig of juist ingetogen, in een moderne stijl of juist klassiek. Met een rouwstuk weet je de juiste snaar te raken. Op zo'n moment zeggen bloemen meer dan woorden.
 

Wat was uw relatie tot de overledene? En wat wilt u graag overbrengen met het bloemwerk? Wij adviseren u graag. Dit kan telefonisch, via WhatsApp maar als u het fijn vindt, komen we ook graag bij u thuis zodat we alle wensen kunnen bespreken. Hoe was de overledene en waar hield hij/zij van? Samen komen we tot een passende en liefdevolle laatste bloemengroet.

Soorten rouwwerk

De Bloemenbus verzorgt alle soorten rouwwerk. Denk daarbij aan:


- kistbedekking (een groter stuk voor op de kist)
- rouwstuk (in oasis gestoken bloemen, dit kan in allerlei vormen gemaakt worden)
- rouwboeket (een liggend/eenzijdig boeket voor bij de kist, dit is niet in oasis)
- condoleance/troost boeket (een boeket om uw steun te betuigen aan de naaste familie)
- rouwkrans (voor een uitvaart of herdenking)
- losse rouwbloemen (bijvoorbeeld rozen) die nabestaanden bij of op de kist kunnen leggen.

Wij kunnen ook de kerk of het crematorium voor u in gepaste stijl aankleden.

Linten en kaarten

Om het rouwstuk nog persoonlijker te maken, kunt u er voor kiezen om een kaart of lint met een laatste groet aan het stuk of boeket te laten bevestigen. Wij bieden u een ruime keuze aan lintsoorten. De kleur van het lint, de kleur van de opdruk en het lettertype kunt u naar wens uitzoeken.

Wilt u liever een blanco kaart of een klein kaartje met een eigen tekst. Dit kunnen we uiteraard voor u regelen. Ook een eigen (gemaakte) kaart behoort tot de opties.

Voorbeelden

Elk bloemstuk wordt persoonlijk en naar wens gemaakt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van rouwstukken op oasis, legboeketten en troostboeketten gemaakt door de bloemisten van De Bloemenbus.

We helpen u graag verder...

Afscheidsbloemen bestellen doet u niet dagelijks. Het is daarom begrijpelijk dat u vragen heeft. We helpen u hier graag persoonlijk mee verder. Wanneer u onderstaande vakjes invult nemen we zo snel mogelijk contact met u op zodat we u een passend en vrijblijvend advies kunnen geven.

Wat wilt u graag bestellen?
Hoe wilt u dat we contact met u opnemen?

Bedankt voor het invullen van bovenstaand formulier.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.