Elke keer een portie geluk

bij jou thuis bezorgd

Abonnement mogelijkheden

Wel gek op bloemen maar geen tijd om ze in huis te halen? Kies voor onze bloemenservice. 

Wekelijks of tweewekelijks brengen wij de beleving van het seizoen bij jou thuis. Een mooi boeket met of zonder bijpassende leenvaas.

zelf stijlen

Ben je echt gek op bloemen? Weet je alle soorten te herkennen en creëer je graag zelf je eigen gestijlde kunstwerk op de vaas? Kies dan voor een bloemenpakket. Wij stellen met zorg de mooiste bloemen samen. Deze houden we allemaal op lengte en rollen we in een pakket zodat je zelf los kan gaan met stijlen. Uiteraard zijn de bloemen super vers.

geschikt

Lijkt jouw kast wel op een bloemenwinkel met alle vazen die je hebt verzameld? Dan is een gedraaid boeket wellicht iets voor jou. Wij stijlen een mooi boeket voor je. We draaien er een touwtje om zodat je het boeket alleen nog maar zelf in één van jouw vazen hoeft zetten. Vergeet niet om het boeket zelf nog even schuin af te snijden.

compleet

Geen groene vingers? Of heb je het misschien te druk om ermee aan de slag te gaan? Helemaal niet erg. Wij stijlen met liefde een (pluk)boeket voor je in één van onze glazen vazen. Deze komen we dan compleet bij je brengen zodat je de vaas alleen nog maar hoeft neer te zetten. We hebben verschillende mooie vazen in onze collectie dus ontvang je altijd weer een andere leuke verrassing.

Hoe het werkt

Op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend brengen we verse bloemen bij je thuis. De maat van jouw bloemenservice pakket, de bezorgdag en de frequentie kies je zelf. Specifieke wensen kun je van te voren aan ons doorgeven zodat we daar zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

 

Je ontvangt maandelijks een factuur met daarop de bedragen. Mocht je liever een betaalverzoekje ontvangen via Whatsapp, dan is dat ook geen enkel probleem.

 

Onze bloemenservice is vrijblijvend. Je kunt deze te allen tijde stop zetten. Ben je een weekje niet thuis? Geef het aan ons door. Dit kan per mail, telefonisch of doormiddel van een Whatsappje: 06 11 07 35 76

Niet thuis? In overleg zetten we uw bloemen in de schuur of brengen we ze bij de buren.

Zet de leenvaas of emmer op een met ons afgesproken plek. Wij ruilen de vaas om voor een andere en nemen de 'oude' weer mee. Als je kiest voor de emmer zetten we daar het verse boeket in. Deze kun je dan elke keer weer gebruiken om het boeket in te ontvangen.

Wij bezorgen GRATIS in Sneek

1. Kies het formaat

compact: 15 euro

middel: 20 euro

groot: 25 euro

2. Kies de bezorgdag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

3. Kies de frequentie

wekelijks

2-wekelijks

1 x in de maand

Enthousiast geworden?

Is een bloemenservice abonnement echt iets voor jou? Bestel dan snel je eerste portie geluk.
Vergeet niet de bovenstaande keuzes in te vullen in het bestelformulier. Tot snel!

Verzorging

Tips om bloemen langer vers te houden.

Ververs het water om de paar dagen en voeg desnoods een beetje bloemenvoeding toe. Snijd de stengels een stukje af en verwijder dode bladeren en bloemblaadjes.

Zet de bloemen niet in de volle zon, bij de verwarming, op tochtige plekken of bij rijpend fruit.

Geniet van de bloemen en geef ze een hele boel liefde.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag : 08:30 - 18:00 uur

24/7 bereikbaar

Contact

Appen of bellen: 06 11 07 35 76

Mail: info@debloemenbus.com

KvK: 69 0 22 55 0

SNEEK EN OMSTREKEN

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 De Bloemenbus 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon