blad

Kerst 2023

HO HO HO

Kerst(pakketten)markt

Vorig jaar deden we alles digitaal, nu willen en kunnen we elkaar weer ontmoeten. En waar kan dit nu beter dan tijdens een gezellige kerstmarkt waarop uw medewerkers zelf aan kraampjes hun kerstpakket samenstellen.

Bent u als bedrijf/organisator opzoek naar een originele toevoeging? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. 

Wij bieden u graag een originele toevoeging. Met onze bus kunnen we uiteraard op locatie komen maar we vullen ook met alle liefde een kraam met sfeervolle bloemcadeaus. Denkt u daarbij aan verse snijbloemen, boeketten maar ook bijvoorbeeld kransen, eigentijdse kerststukjes, opgemaakte vaasjes en nog veel meer.

Wij staan open voor suggesties en passen ons graag aan bij uw ideeën en de locatie. In overleg is alles mogelijk. Voor kleine of grote groepen door heel Friesland.

Contact

Wat leuk dat je jouw gegevens hebt achtergelaten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je binnen 24 uur niks van ons horen, dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan. 

(relatie) geschenken
& kerstpakketten

Bent u op zoek naar een kerstpresent(je) voor uw zakelijke relaties, klanten of medewerkers? Daarbij helpen wij u graag. Een persoonlijk gemaakt bloemstuk is altijd een verwennerij om te krijgen. Wij denken graag met u mee en komen tot een schitterend cadeau.

 

Wilt u dit jaar even iets extra speciaals van uw kerstpakket maken? Denk dan eens aan een mooi boeket. Altijd leuk om te ontvangen bij of als een kerstpakket. Wij bezorgen het met alle liefde bij uw personeel thuis.

Kerstaankleding van het bedrijf

Wilt u uw bedrijf in kerstsfeer zetten maar weet u niet waar u moet beginnen of wilt u echt even iets anders dan de vorige jaren? Wij 'ontzorgen' u graag op dit gebied.


Door bijvoorbeeld (verlichte, versierde) kerstboompjes bij de entree of kerstdecoraties creëert u een fijne wintersfeer in uw ruimte(s). Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld ook: moderne kerststukjes, kerstkransen, hangers, guirlandes e.d.