blad

Kerst 2020

PROEF DE KERSTSFEER DIT JAAR DIGITAAL

Digitale kerstkraam

Normaal gesproken zouden we in de gezellige december maand met onze bus op verschillende kerstmarkten staan. Helaas, ook dit zullen we in 2020 moeten missen. Om toch in de gezellige kerstsfeer te komen nemen we jullie mee in onze digitale kerstkraam. 

Hier zullen we regelmatig mooie items plaatsen. Denk aan kransen, toeven, kerstballen enzovoorts. Klik op de afbeelding voor meer informatie en de prijs. 

Wil je hier niks van missen? Like ons dan op Facebook. Hier plaatsen we het 
namelijk als eerste.

Wil je een item uit de kraam bestellen? Dat kan! Stuur ons een Whatsapp berichtje met welk item jouw aanspreekt of vul het 
bestelformulier in op de pagina 'bestellen'. op=op

 

Lantaarn met amaryllis 18,99
Bol schaal met amaryllis 12,99
Potje op pootjes 14,99
Boeketje 14,99
Schermafbeelding 2020-12-18 om 09.20.14.
Boeketje 12,99
Toef amaryllis 12,99
Amaryllisbol wit in glas 9,99
Nobilis krans+ 17,99 UITVERKOCHT
Nobilis krans+ 24,99 UITVERKOCHT
Nobilis krans 12,99 UITVERKOCHT
Nobilis krans 19,99 UITVERKOCHT
Groene toef met lichtjes 15,99
Droogbloemen touwkrans 21,99

(relatie) geschenken
& kerstpakketten

Bent u op zoek naar een kerstpresent(je) voor uw zakelijke relaties, klanten of medewerkers? Daarbij helpen wij u graag. Een persoonlijk gemaakt bloemstuk is altijd een verwennerij om te krijgen. Wij denken graag met u mee en komen tot een schitterend cadeau.

 

Wilt u dit jaar even iets extra speciaals van uw kerstpakket maken? Denk dan eens aan een mooi boeket. Altijd leuk om te ontvangen bij of als een kerstpakket. Wij bezorgen het met alle liefde bij uw personeel thuis.

Kerstaankleding van het bedrijf

Wilt u uw bedrijf in kerstsfeer zetten maar weet u niet waar u moet beginnen of wilt u echt even iets anders dan de vorige jaren? Wij 'ontzorgen' u graag op dit gebied.


Door bijvoorbeeld (verlichte, versierde) kerstboompjes bij de entree of kerstdecoraties creëert u een fijne wintersfeer in uw ruimte(s). Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld ook: moderne kerststukjes, kerstkransen, hangers, guirlandes e.d.

 

Maar mochten uw personeelsleden dit jaar (deels) thuis werken, bieden we ook aan om de kerstsfeer bij hun thuis te laten bezorgen. Hoe leuk is dat?  Dit kan in een vorm van een bon waarmee iets leuks kan worden uitgezocht voor op de thuiswerkplek maar ook met een heerlijk kerstboeket aan de deur bezorgd. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.