top of page
ranonkels_bedrijfsbloemist.jpg

Een betrouwbare bloemist
voor al uw zakelijke bloemwerk

Creëer sfeer in uw bedrijf

Bloemen hebben een positief effect op de uitstraling van uw bedrijf. De natuurlijke sfeermakers zorgen er niet alleen voor dat uw medewerkers zich beter en gewaardeerd voelen, ze geven ook uw klanten en bezoekers een welkom gevoel.

 

Met een bloemenabonnement staat er altijd een vers boeket of bloemstuk in uw bedrijf. Elke dinsdag- woensdag- donderdag of vrijdag brengen wij een originele bloemencreatie die past bij uw ruimte en situatie met afwisselende leenvazen. Oude bloemen nemen we mee zodat u er geen omkijken naar heeft. 

Our Team

Prijzen en betaling abonnement

Op een door u gekozen dag brengen we een passend bloemwerk bij u op het bedrijf. Ook de maat en de frequentie bepaalt u zelf. Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u een keer extra uitpakken? Dat is geen probleem. We houden van korte lijntjes en zijn makkelijk benaderbaar voor u en uw werknemers via mail/telefoon of WhatsApp.

 

Uiteraard zijn al uw wensen en ideeën bespreekbaar. Ook voor kleine vergader-, receptie- of tafelboeketjes kunt u bij ons terecht. In overleg is veel mogelijk. 

 

De betaling gaat door middel van een factuur die u achteraf één keer per maand ontvangt.

 

Onze bloemenservice is vrijblijvend. Wij werken niet met contracten dus u zit nergens aan vast.

In Sneek en directe omgeving bezorgen wij GRATIS!

Compact

€17,50 incl. BTW

Middel

€22,50- incl. BTW

Groot

€27,50 incl. BTW

We hebben meer bloemen nodig
Mooiwatbloemendoen

We hebben meer bloemen nodig

Gelegenheidsboeketten en verjaardaglijst

Een boeket ontvangen is altijd een verrassing. Het is een blijk van waardering en dat doet iedereen goed. Als werkgever ben je trots op je personeel en wil je graag attent zijn. Toch kan het lastig zijn om dit daadwerkelijk altijd te doen. Opeens is daar die verjaardag van een collega en vaak moet er dan 'tussen de bedrijven door' nog wat geregeld worden. Wij willen u deze situatie graag besparen. Door eens per jaar een lijst aan ons door te geven met de verjaardagen van uw werknemers heeft u er het hele jaar geen omkijken meer naar en wordt er niemand vergeten. Wij bezorgen dan een leuke verrassing op de geboortedag, thuis of op de werkplek.

Wilt u tussendoor een boeket bestellen? Bijvoorbeeld als een hart onder de riem, beterschap of voor een jubilea/pensioen. Ook dat verzorgen we graag. Neem dan gerust telefonisch contact op of bestel via onderstaande bestelknop.

verjaardags_bloemen_bezorgen.jpg
boeket_gratis_thuisbezorgd.jpg
Evenement aankleding

Bij het organiseren van een evenement of bedijfsfeest/borrel komt vaak al genoeg kijken. De bloem-aankleding nemen we u graag uithanden. Als professionele bloemist verzorgen we met veel passie een passend stylingplan. Van bloemstukken tot boeketten en van decoratievaasjes tot kransen. Groots of juist ingetogen. Alles is bespreekbaar.

losse bloemen.jpg
verjaardag_boeket.jpg
bottom of page